Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Kapı demetlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına menşe olur.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known bey emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It saf been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; karşı adetsı 4’ü geçmeyen ve seans fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde baş olarak yangı merdiveni bulunması gereken gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Projeye en akla yatkın Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı selim haydi haydi oluşturulan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bapnın güzel duyusal kuruluşsı ve dilek edilen aksesuarların yararlanmaı pahaı duraksız olarak etkilemektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari gestaltsı başta yetişmek üzere kullanım amacına ve kullanan nefer nüshasına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşu denli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kızılışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna düzenınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

İçeriden dünyaarı doğru itildiğinde otomatik Yangın Çıkış Kapısı olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir tarafının zahir olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri uyartıyor ve onat fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yangın kapısı yüksek kalite, metanet, %100 projeye intibak ve makul yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, bizatihi kapanabilen yangın bapsı Yangın Merdiveni Kapısı bulundurmak zorunludur.

Report this wiki page